ناحیه ها

ترفندهای یونیتی (23): ناحیه ها در Visual Studio

در یک ویدیو کوتاه، ناحیه ها (Regions) در Visual Studio را به شما آموزش خواهیم داد. 

 

اگر هنگام کدنویسی بین توابع و متغیرهایی که می نویسید گم می شوید و برای پیدا کردن یک تابع بین انبوهی از آنها همیشه دردسر دارید آموزش امروز را نگاه کنید.

4 دیدگاه برای “ترفندهای یونیتی (23): ناحیه ها در Visual Studio

  1. حسام م گفته:

    “اگر هنگام کدنویسی بین توابع و متغیرهایی که می نویسید گم می شوید و برای پیدا کردن یک تابع بین انبوهی از آنها همیشه دردسر دارید” لطفا ریفکتور کنین! ناحیه بندی درست مثل ریختن همه چی زیر تخته وقتی قصد تمیز کردن یه اتاق رو داریم.

    برای اطلاعات بیشتر:
    https://softwareengineering.stackexchange.com/questions/53086/are-regions-an-antipattern-or-code-smell

    • امیر نظری گفته:

      ممنون از شما دوست عزیز برای معرفی تکنیک ریفکتورینگ. همونطور که توی ویدیو هم گفته شد ناحیه بندی برای همه قسمت های یک اسکریپت کاربرد داره حتی برای مرتب سازی متغیرها و پراپرتی های ابتدای کلاس. رفکتور کردن به معنی تقسیم یک متود طولانی به چند زیر متود هست که بسیار به خوانایی کد ما کمک میکنه. اینم یه آموزش ویدیویی خوب برای این تکنیک:
      https://www.youtube.com/watch?v=t4Ze3kIJunI

      • حسام م گفته:

        خواهش میکنم.
        دوست عزیز ریفکتورینگ تکنیک نیست، پروسه ای در کد نویسیه. تعریف شما درست مثل این میمونه بگیم دیباگینگ یعنی بریک پوینت گذاشتن.
        اون تکنیکی که اشاره کردین یکی از صد ها تکنینک موجوده و از همه مهمتر،. هدف ریفکتورینگ صرفا کوتاه کردن کد نيست، افزایش خوانایی، توسعه پذیری، امنیت و افزایش عملکرد همه توی این طیف قرار می‌گیرن.
        پیشتهاد میکنم کتاب refactoring : improving the design of existing code و
        Clean code
        رو یه نگاه بندازین.

        • امیر نظری گفته:

          بله درسته. اتفاقا منم حرف شما رو تایید کردم و گفتم که ریفکتورینگ به خوانایی کدمون خیلی کمک میکنه. کتاب Clean Code هم همونطور که فرموید بسیار خوبه و خوندنش برای هر برنامه نویسی میتونه مفید باشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.