علاقه‌مندان به بازی‌سازی دو دسته‌اند. دسته اول از علاقه خود به بازی‌سازی آگاهند، اما برای ورود به دنیای جذاب بازی‌سازی تردید دارند. دسته دوم کسانی هستند که عزم خود را برای بازی‌ساز شدن جزم کرده‌اند و برای شروع تردید ندارند، اما نمی‌دانند از کجا باید شروع کنند. اگر شما جزو دسته اول هستید، پیشنهاد می‌کنم سری به مقاله “3 افسانه راجع به بازی‌سازی که خوشبختانه حقیقت ندارند” بزنید تا تردیدتان از بین برود. اما اگر تصمیم خود را برای یادگیری گرفته‌اید و در یافتن نقطه درست شروع به مشکل خورده‌اید خواندن کتاب پیش‌رو می‌تواند به شما کمک کند.

دریافت کتاب الکترونیکی آموزش اصول یونیتی

نقطه شروع

بسته به اینکه شما به کدام یک از تخصص‌های اصلی بازی‌سازی (طراحی بازی، برنامه‌نویسی یا طراحی هنری) علاقه دارید، نقطه شروع شما می‌تواند متفاوت باشد. اما نکته اینجاست که تقریبا همه افراد یک تیم بازی‌سازی با هر تخصصی که دارند باید حداقل‌های کار با موتور بازی‌سازی مورد استفاده خود را بدانند. طراحان بازی و برنامه‌نویسان بیشترین استفاده را از یک موتور بازی‌سازی می‌کنند. طراحان هنری نیز کمابیش سر و کارشان به موتور بازی‌سازی می‌افتد. زیرا موتور بازی‌سازی ابزاری است که بازی شما به وسیله آن درحال توسعه است و غیر از آن شما راهی برای ساخت بازی مورد علاقه‌تان ندارید. پس در اینکه برای شروع بازی‌سازی باید یکی از موتورهای بازی‌سازی را برای یادگیری انتخاب کنید شکی نیست. اما سوال مهم این است: کدام موتور مناسب است؟

 

کدام موتور بازی‌سازی را انتخاب کنم؟

برای انتخاب موتور بازی‌سازی مناسب معیارهای مختلفی را باید در نظر بگیریم از جمله قدرت گرافیکی، به روز بودن، پشتیبانی مناسب، نوع بازی که قصد ساخت آن را داریم و… . تعداد موتورهای موجود زیاد است اما فقط برخی از آن‌ها معیارهای لازم را دارند. در کنار موارد بالا، برای افراد تازه‌کار مهم است که کار با موتور مورد نظر را به سرعت فرا بگیرند.

یکی از موتورهای محبوب امروزه “یونیتی” است که بسیار مناسب برای شروع کار بازی‌سازی است. این موتور به گونه‌ای طراحی شده که کار با آن بسیار راحت و روان است. علاوه بر این، یونیتی از قدرت گرافیکی بالایی برخوردار است و عناوین معروف ساخته شده با آن گواه این ادعاست. همچنین این موتور کاملا به روز است. شرکت سازنده به صورت پیوسته با آپدیت‌های جدید از آن پشتیبانی می‌کند و امکانات جدیدی به آن می‌افزاید.

پنجره نمای بازی
کتاب آموزش اصول یونیتی

با توجه به دلایل که ذکر کردیم پیشنهاد ما به شما برای شروع ماجراجویی جذاب‌تان، یونیتی است. کتاب پیش‌رو آموزشی است مفصل از اصول کار با یونیتی که در 9 فصل ارائه شده است. در این 9 فصل اصول کار با یونیتی از جمله معرفی رابط کاربری ویرایشگر یونیتی، نورپردازی و آشنایی با انواع نورها، سیستم پارتیکل، سیستم مسیریابی، انواع انیمیشن‌ها، صداگذاری، عناصر رابط کاربری و مفاهیم پایه‌ای مثل گیم‌آبجکت، کامپوننت، پریفب و… را بررسی می‌کنیم.

دریافت کتاب الکترونیکی آموزش اصول یونیتی