نکات بازاریابی بازی: صفحه استیم

نکات بازاریابی بازی: صفحه استیم

بازی شما هر چند هم که خوب باشد، بدون تبلیغات مناسب، فروش خوبی نخواهد داشت. در این مقاله به یکی از نکات بسیار مهم در بازاریابی بازی می‌پردازیم که می‌تواند مرز میان فروش خوب و بد را مشخص کند.

صفحه استیم (Steam)

یکی از تصورات بسیار اشتباه بازی‌سازان تازه وارد، این است که گمان می‌کنند پس از ساخت بازی و نهایی شدن آن، زمان تبلیغات و یا ایجاد صفحه Steam و… است. با نگاهی ساده به سایت Steam متوجه خواهید شد که بسیاری از بازی‌ها در حالت Early Access یا دسترسی سریع قرار دارند. بازی‌سازان یک نسخه ابتدایی و محدود از بازی را، منتشر می‌کنند. بعضی از بازی‌سازان دمو هم ارائه نمی‌کنند؛ صرفاً تصاویر و تریلرهایی از بازی خود را به همراه توضیحاتی در سایت قرار می‌دهند. به این شکل در مورد بازی خود اطلاع‌رسانی کرده‌اند.

این کار از چندین جهت حائز اهمیت است. اینکه بازی شما بر سر زبان‌ها می‌افتد و عده زیادی با بازی شما پیش از زمان انتشار آشنا خواهند بود. دیگر اینکه این اگر افرادی از بازی شما خوششان بیاید می‌توانند بازی شما را پیش‌خرید کنند. شما می‌توانید این مبلغ را صرف به پایان رساندن پروسه ساخت یا حتی گسترش دادن بازی خود کنید. کم‌ترین فایده این کار این است که علاقه‌مندان به بازی شما، آن را در Wishlist خود قرار می‌دهند. هنگام انتشار بازی، پیامی به این افراد ارسال می‌شود. بازی هایی که تعداد Wishlist بیشتری داشته باشند، در میان سیل بازی‌های روی پلتفرم Steam ، بیشتر به چشم خواهند آمد.

الگوریتم های Steam چنین بازی‌هایی را بیش‌تر به مخاطبان خود پیشنهاد می‌کند. بازی‌هایی که در روزهای اول خود فروش بالایی داشته باشند هم می‌توانند از چنین مزیت‌هایی برخوردار شوند.

با انتقادات و پیشنهاداتتان کمک کنید تا ما بهتر شویم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.